Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Βιωματικό σεμινάριο «Πρόσκληση σε παιχνίδι»


Της Γεωργίας Δανέζη
Συμβουλευτική – Προγεννητική Ψυχολόγος


Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά; Όλα ήταν πιο εύκολα. Το νου μας τον είχαμε στο παιχνίδι. Η χαρά και η ξεγνοιασιά, μας χαρακτήριζε. Και μετά, τι έγινε; Μεγαλώσαμε και σιγά σιγά η χαρά, η ξεγνοιασιά και το παιχνίδι μειώθηκε, ίσως και να σταμάτησε τελείως για κάποιους/ες από εμάς.


Όμως πάντα έχουμε ένα παιδί μέσα μας που λαχταρά αυτές τις στιγμές. Και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε σε αυτό το μέσα μας παιδί αυτό που έχει ανάγκη. Το παιχνίδι! Ελάτε να παίξουμε λοιπόν, ελάτε να θυμηθούμε πως είναι να παίζουμε, να γελάμε μέσα από την καρδιά μας και να είμαστε ξέγνοιαστοι έστω και για λίγο. Γιατί αυτό το λίγο είναι πολύ σημαντικό για το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, θα πάρει μια ανάσα χαράς, μια ανάσα αισιοδοξίας, θα λάμψει το προσωπάκι του πάλι και μαζί με αυτό θα λάμψει και το δικό μας πρόσωπο.

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου:
  • Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015                   19:00 – 21:00
  • Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015                  19:00 - 21:00

Τόπος διεξαγωγής:
Δημοφώντος 86, Άνω Πετράλωνα

Κόστος συμμετοχής:
20 €

Δήλωση συμμετοχής
Λόγω περιορισμένων θέσεων, επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο e-mail g_danezi@yahoo.gr ή στα τηλέφωνα 2103452267 και 6955316790 το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε και εμείς να οργανωθούμε καλύτερα για δικό σας όφελος. Ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου