Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Συναντήσεις καθοδηγούμενου οραματισμού


Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τον καθοδηγούμενο οραματισμό και για τον διαλογισμό και τα οφέλη τους. Ανταποκρινόμενοι σε μια εσωτερική μας ανάγκη για μια καλύτερη ζωή γεμάτη υγεία σωματική και ψυχική, σκεφτήκαμε να διοργανώσουμε τις Παρασκευές συναντήσεις οραματισμού - διαλογισμού. Τις Παρασκευές λοιπόν αφού δηλώσετε πρώτα τη συμμετοχή σας, ελάτε να οραματιστούμε μαζί μια πιο υγιή εικόνα του εαυτού μας. Τα θέματα που θα δουλέψουμε στις επόμενες μας συναντήσεις είναι:

Χαλάρωση και προστασία
Πρόκειται για ένα καθοδηγούμενο οραματισμό που περιλαμβάνει στην αρχή μια χαλάρωση του σώματος και του νου και μετά σας καθοδηγεί να φανταστείτε εικόνες προστασίας και γαλήνης.

Διαχειριστείτε τη μοναξιά
Πρόκειται για έναν καθοδηγούμενο οραματισμό για την διαχείριση της μοναξιάς. Αυτό γίνεται αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση, αναπτύσσοντας μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού, ετοιμάζοντας σας να αναλάβετε δράση για την μείωση της μοναξιάς.

Θεραπευτική χαλάρωση
Πρόκειται για έναν καθοδηγούμενο οραματισμό που ξεκινά με μια προοδευτική μυϊκή χαλάρωση και μετά σας καθοδηγεί να φανταστείτε το σώμα σας να αυτοθεραπεύεται.

Θετική εικόνα εαυτού
Πρόκειται για έναν καθοδηγούμενο οραματισμό που συμβάλει στην αύξηση της θετικής σκέψης, στην υγιή αντίληψη του εαυτού, στην αύξηση της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Αυτός ο οραματισμός θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε άνετα με το ποιος/α είσθε.

Ημερομηνίες και ώρες συναντήσεων:
03 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 – 20:30 με θέμα “Χαλάρωση και προστασία
10 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 – 20:30 με θέμα “Διαχειριστείτε τη μοναξιά”
17 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 – 20:30 με θέμα “Θεραπευτική χαλάρωση”
24 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 – 20:30 με θέμα “Θετική εικόνα εαυτού”

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
Δημοφώντος 86, Άνω Πετράλωνα
Κόστος συμμετοχής:
5 € η συνάντηση. Οι συναντήσεις είναι αυτοτελείς και μπορείτε να κάνετε μόνο μία, αυτή που έχετε περισσότερο ανάγκη.

Δήλωση συμμετοχής:
Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 2103452267 ή στο g_danezi@yahoo.gr (γράφοντας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε και εμείς να οργανωθούμε καλύτερα για δικό σας όφελος. Ευχαριστούμε πολύ.

Συντονίστρια οραματισμού
Γεωργία Δανέζη
Συμβουλευτική – Προγεννητική Ψυχολόγος

Κείμενο της: Γεωργίας Δανέζη (Συμβουλευτικής – Προγεννητικής Ψυχολόγου)

Σχετικά άρθρα
Βιογραφικό σημείωμα συντονίστριας οραματισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου