Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα χαράς και δημιουργίας για το παιδί μέσα μας

(συνάντηση με ελεύθερη συνεισφορά)

χρωματισμός χαρά δημιουργία


Θυμάστε όταν ήμασταν παιδιά; Όλα ήταν πιο εύκολα. Το νου μας τον είχαμε στο παιχνίδι. Η χαρά και η ξεγνοιασιά, μας χαρακτήριζε. Θυμάστε πόσο περήφανοι/ες νιώθατε όταν ζωγραφίζατε σε ένα κομμάτι χαρτί κάτι και μετά τρέχατε στη μαμά ή σε όποιον μεγάλο βλέπατε τριγύρω να του δείξετε τι φτιάξατε;

Ε, αυτό το παιδί είναι ακόμα μέσα μας και λαχταρά στιγμές ξεγνοιασιάς, στιγμές παιχνιδιού, στιγμές δημιουργίας. Και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε σε αυτό το μέσα μας παιδί αυτό που έχει ανάγκη. Τα μολύβια του να ζωγραφίσει έστω και για λίγο. Γιατί αυτό το λίγο είναι πολύ σημαντικό για το παιδί που κρύβουμε μέσα μας, θα του δώσουμε μια ανάσα χαράς, μια ανάσα αισιοδοξίας, θα λάμψει το προσωπάκι του πάλι και μαζί με αυτό θα λάμψει και το δικό μας πρόσωπο.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας προσκαλέσουμε σε ένα απόγευμα ιδανικό για να αφήσετε το εσωτερικό σας παιδί να χρωματίσει με μολύβια όπως τότε.

Όσο για το κόστος; Μην ανησυχείτε καθόλου, θα είναι ένα απόγευμα με ελεύθερη συνεισφορά.

Ημερομηνία και ώρα συνάντησης:
Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:00

Τόπος συνάντησης:
Δημοφώντος 86, Άνω Πετράλωνα

Κόστος συμμετοχής:
Ελεύθερη συνεισφορά

Δήλωση συμμετοχής:
Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε τη συμμετοχή σας στο e-mail g_danezi@yahoo.gr (γράφοντας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) ή στο 2103452267 το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε πολύ.

Συντονίστρια συνάντησης
Γεωργία Δανέζη
Συμβουλευτική – Προγεννητική Ψυχολόγος

Κείμενο της: Γεωργίας Δανέζη (Συμβουλευτική – Προγεννητική Ψυχολόγος

Σχετικά άρθρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου