Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Σεμινάριο Διαχείρισης Θυμού

Σεμινάριο διαχείρισης θυμού

Όλοι ξέρουμε τι είναι θυμός και όλοι μας θυμώνουμε που και που. Ο θυμός ποικίλει από μια φευγαλέα ενόχληση ως την ανεξέλεγκτη οργή. Ο θυμός είναι ένα απολύτως φυσιολογικό και συνήθως υγιές, ανθρώπινο συναίσθημα. Αλλά αν ξεφύγει από τον έλεγχο μπορεί να γίνει καταστρεπτικός. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην εργασία μας, στις προσωπικές μας σχέσεις, μπορεί να βλάψει την υγεία μας και να υποβαθμίσει την συνολική ποιότητα της ζωής μας. Μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ότι είμαστε στο έλεος ενός απρόβλεπτου και ισχυρού συναισθήματος.

Ο στόχος του σεμιναρίου αυτού είναι να μειώσει τα συναισθήματα που δημιουργούν το θυμό αλλά και την σωματική διέγερση που προκαλεί ο θυμός. Δεν μπορούμε να απαλλαγούμε ή να αποφύγουμε τα πράγματα ή τους ανθρώπους που μας εξοργίζουν ούτε να τους αλλάξουμε αλλά μπορούμε να μάθουμε να ελέγχουμε τις αντιδράσεις μας.

Το σεμινάριο διαχείρισης θυμού είναι βιωματικό και είναι για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (3 - 4 άτομα). Αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ακουστούν και να εκφραστούν. Οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με διάφορες βιωματικές μεθόδους / τεχνικές (π.χ. Ημερολόγια), εφαρμόζοντας τη θεωρία που αναπτύσσεται. 

Το σεμινάριο απευθύνετε σε ενηλίκους που θέλουν να μάθουν να διαχειρίζονται τον θυμό τους αποτελεσματικά.

Έναρξη: Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017
Λήξη: Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017
Ημέρες και ώρες: Κάθε Πέμπτη 19:30 με 21:00
Χώρος διεξαγωγής: Δημοφώντος 86, Άνω Πετράλωνα
Συντονίστρια σεμιναρίου: Γεωργία Δανέζη (Συμβουλευτική Ψυχολόγος)
Κόστος: 120 € και για τις 8 συναντήσεις
Δήλωση συμμετοχής: Λόγω περιορισμένων θέσεων, δηλώστε τη συμμετοχή σας στο 2103452267 ή στο g_danezi@yahoo.gr (γράφοντας το όνομά σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) το συντομότερο δυνατό για να μπορέσουμε και εμείς να οργανωθούμε καλύτερα για δικό σας όφελος. Ευχαριστούμε πολύ.

Κείμενο της: Γεωργίας Δανέζη (Συμβουλευτικής – Προγεννητικής Ψυχολόγου)

Σχετικά άρθρα
Βιογραφικό σημείωμα συντονίστριας σεμιναρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου