Κάντε like στη σελίδα μας

Join Us On Facebook

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η mandala πάει Θεσσαλονίκη!!!


Τις προάλλες χτυπάει το τηλέφωνό μου. Το σηκώνω και ακούω μια άγνωστη γυναικεία φωνή να μου λέει πως θέλει να κάνει το σεμινάριο της mandala αλλά δεν μπορεί να κατέβει Αθήνα και πως να σκεφτόμουν μήπως πήγαινα εγώ Θεσσαλονίκη!!!! Ναι, Θεσσαλονίκη!!! Απάντησα πως θα το σκεφτώ και έκλεισα το τηλέφωνο.

Την επόμενη μέρα, μου έρχεται ένα μήνυμα στο facebook από μια κοπέλα που είχε έρθει και το είχε κάνει το σεμινάριο της mandala. Το μήνυμα έλεγε πως έχει μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και θέλει οπωσδήποτε να ξανακάνει το σεμινάριο και να το σκεφτόμουν μήπως πήγαινα Θεσσαλονίκη!!!!

Η έκπληξή μου μεγάλη γιατί σκέφτηκα πόσο τυχαίο μπορεί να είναι όλο αυτό; Μήπως το σύμπαν προσπαθεί να μου πει κάτι;;;

Έτσι χωρίς να το πολυσκεφτώ λέω να πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες και να μεταφέρω και τις δραστηριότητές μου μαζί! Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους για ότι σχεδιάζω να διοργανώσω στην συμπρωτεύουσα.

«Όταν ο τοκετός και η γέννηση του παιδιού, αφήνει σημάδι (τραύμα) στο σώμα ή στην ψυχή» 


Το σεμινάριο mandala θα γίνει στις 16 Μαρτίου στο καφέ Ζώγια Κομνηνών 18, Θεσσαλονίκη στις 18:00. Το κόστος του σεμιναρίου είναι 20 € και εδώ μπορείτε να βρείτε την εκδήλωση στο facebook  http://www.facebook.com/events/1096341073744126/

Το Ελάτε να γνωριστούμε θα γίνει στις 17 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη στο Paraty - Feels like home το οποίο βρίσκεται στην Πίνδου 8. Εκεί θα απολαύσουμε το ποτό μας, τον καφέ μας ή ότι άλλο θέλουμε σε ένα χώρο που θυμίζει το σαλόνι του σπιτιού μας! Είναι μια μοναδική ευκαιρία να έρθετε να γνωριστούμε γιατί δεν ξέρω αν θα μου δοθεί η ευκαιρία να ξαναέρθω στην συμπρωτεύουσα. Θα σας περιμένω με μεγάλη χαρά στις 20:00.


Bloggers, διαδικτυακοί φίλοι, συνάδελφοι, φίλοι φίλων ελάτε να γνωριστούμε. Μόνο θετικά "πραγματάκια" μπορούν να προκύψουν από την γνωριμία μας! Εδώ θα βρείτε την εκδήλωση στο facebook http://www.facebook.com/events/845455602247468/

Όσοι από εσάς μένετε Θεσσαλονίκη και θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο Email: g_danezi@yahoo.gr ή στο Facebook: http://www.facebook.com/georgia.danezi 


Υ.Γ. Αν κάποιος/α θέλει και μπορεί να με βοηθήσει φιλοξενώντας κάποια από τις παραπάνω εκδηλώσεις στο σαλόνι του ή στον επαγγελματικό του χώρο θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου